• Wat je zaait en goed voedt,
    zal altijd gaan groeien!

“Wat je zaait en goed voedt zal altijd gaan groeien!”

Resultaatgerichte internet marketing diensten

Wil je als MKB’er scoren met online marketing? Maar wil dit tot nu toe niet lukken? Dan komen we graag eens met je praten over je ambities en de manier waarop onze resultaatgerichte internet marketing diensten je kunnen helpen. Onze focus ligt daarbij op sales- en leadgeneratie. Dus wil je graag meer offerte-aanvragen, webshoporders, ingevulde contactformulieren? Neem dan contact met ons op.

Freelance SEO specialist

SEO – Hoger in google

Met slimme SEO strategieën zorgen we ervoor dat je hoger in google komt

SOCIAL MEDIA

Met social media rechtstreeks in contact treden met uw doelgroep! Maar hoe?

STRATEGIE

Geen grote onderzoeken en dikke rapporten maar wel het juiste strategische fundament.

Zoekmachine adverteren

Wil je graag succesvol adverteren in Google en/of Bing. Wij hebben jarenlange ervaring.

Conversie optimalisatie

Wil je van bezoekers klanten maken? Ga dan aan de slag met conversie optimalisatie.

Online marketing

Een breed online marketing palet met experts op ieder gebied.

Ondernemende, gepassioneerde experts

De ontwikkelingen op het internet gaan enorm snel. Vandaar dat ik geloof in experts met een specialisatie. Experts die vanuit hun expertise en passie waarde toevoegen. Van SEO specialisten tot tekstschrijvers en van websitebouwer tot webdesigners. Dat is 1 van de redenen waarom ik lid ben van Kwaaijongens. Een netwerkorganisatie met gepassioneerde, ondernemende experts. Het heeft al geleid tot mooie successen.

Voor wie mochten we zoal werken

We hebben met ons netwerk al mogen werken voor vele mooie opdrachtgevers. Zelf heb ik mogen werken aan websites van ambitieuze MKB’ers en, via bureaus die me inhuurde als freelance SEO specialist, aan grote sites, zoals: Yarden, T Mobile, Marktplaats, Maxima Medisch Centrum, Holland Evenementen Groep en Regardz. Bekijk de verschillende projecten eens.

Vertel ons je ambities

Wil jij graag succesvol online opereren? En geloof je in de kracht van samenwerkende, gespecialiseerde experts? Neem dan contact met ons op en vertel ons je ambities. Dan laten wij je graag zien dat we met onze resultaatgerichte internet marketing diensten (lees: de experts) echt waarde toevoegen.