• Wanneer stop jij met
    online verstoppertje spelen?

    1 Internetmarketing

SEO specialist Den Bosch

Al sinds 2008 houd ik me bezig met SEO. Volgens velen ben ik inmiddels een SEO specialist. Zelf noem ik me liever een SEO passionist maar als anderen mij labelen als SEO specialist, SEO guru of SEO expert, geen probleem.

Als SEO specialist zorg ik ervoor dat u via google meer bezoekers naar uw website krijgt. Op deze manier komt u in contact met uw doelgroep en dat is best handig als u uw website commercieel wilt benutten.

SEO opdrachtgevers in Den Bosch

Er zijn verschillende bedrijven in de regio Den Bosch die mij het vertrouwen geven hebben, zoals AB Lekdetectie en Searchresult (als freelance seo specialist). Ze hebben mij voor verschillende SEO onderdelen ingeschakeld, zoals: seo strategie, seo technische analyses, linkbuilding, keywordanalyses en content optimalisatie. Maar ook buiten Den Bosch word ik ingeschakeld om bedrijven te helpen.

Waarom SEO?

Iedereen wil topposities in google. Maar waarom? Simpelweg omdat veel mensen via google op zoek gaan naar uw producten en/of diensten. Op deze manier krijgt u bezoekers naar uw website en dit kan dan leiden tot offerte aanvragen, bestellingen, nieuwsbriefinschrijvingen en meer.

SEO topposities geven mij een kick

Ik geef het eerlijk toe: ik vind het realiseren van topposities in google enorm leuk. Want dit betekent dat mijn opdrachtgevers bezoekers op hun website krijgen. Relevante bezoekers welteverstaan! Want als we aan een SEO traject beginnen dan gaan we vooraf natuurlijk wel een goed analyse maken van uw bedrijf, uw diensten/producten en uw concurrentie.

SEO is samenwerken

Op het moment dat we aan een SEO traject beginnen dan heb ik ook uw input nodig. Door uw kennis van uw doelgroep (wellicht zitten deze voornamelijk in de regio Den Bosch) en mijn SEO kennis samen te voegen zorgt voor een goede basis. Want als we topposities gaan realiseren dan willen we dit wel doen voor de juiste zoekwoorden. En die zijn voor ieder bedrijf weer anders. Een goede basis is dan zeker geen overbodige luxe.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een SEO specialist in de regio Den Bosch? Ik kom graag in contact met u om de mogelijkheden voor uw bedrijf inzichtelijk te maken. Voor de duidelijkheid. Ik reken Rosmalen, Boxtel, Den Dungen, Vught, Vlijmen, Berlicum uiteraard tot de regio Den Bosch. Op het moment dat u het contactformulier invult dan zal ik contact met u opnemen. Uiteraard kunt u mij ook bellen of mailen:

Bel: 06-45026182 of mail robert@1-internetmarketing.nl