• Wanneer stop jij met
  online verstoppertje spelen?

  1 Internetmarketing

SEO specialist Eindhoven

Wil je graag meer bezoekers op je website(s) vanuit google? En wil dit tot nu toe maar niet lukken? Ik werk al sinds 2008 als SEO specialist, voornamelijk in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Hierbij heb ik zeer uiteenlopende opdrachtgevers mogen bedienen. Van ambitieuze MKB-ers tot grote bedrijven zoals Maxima Medisch Centrum in Veldhoven (omgeving Eindhoven).

Voor wie mocht ik werken?

In de afgelopen jaren heb ik als SEO specialist een bijdrage mogen leveren aan vele soorten bedrijven. Van ambitieuze MKB-bedrijven tot grote multinationals. Hieronder een greep van de websites waar ik aan heb mogen werken:

En natuurlijk ook aan mijn eigen site :-). Want anders was je nooit bij me terecht gekomen toen u zocht naar SEO specialist Eindhoven of een zoekopdracht die erop leek.

Mijn aanpak

Samenwerking, transparantie, eerlijkheid: dat zijn belangrijke uitgangsvoorwaarden voor mij. Op het moment dat u mij inschakelt als SEO specialist dan beschouw ik je als een samenwerkingspartner. Om maximale resultaten te halen gaan we jullie kennis van jullie bedrijf combineren met mijn SEO kennis. Dan komen we echt tot resultaten.

Werkzaamheden

Met wat voor soort werkzaamheden houd ik me bezig als SEO specialist? Hieronder een opsomming van allerlei termen die ik graag persoonlijk toe kom lichten:

 • Analyses: keywordanalyses, concurrentieanalyses, technische analyses
 • Migratietrajecten
 • Linkbuilding
 • On page optimalisatie

Gericht op sales en leadgeneratie

Ik focus me met mijn SEO activiteiten specifiek op sales- en leadgeneratie. Denk hierbij aan:

 • leads voor verkopers en accountmanagers
 • bestellingen in je webshop
 • nieuwsbriefinschrijvingen
 • offerteaanvragen
 • ingevulde contctformulieren

Is dit waar je bedrijf naar op zoek is? Ik leg je graag uit hoe SEO hier een waardevolle bijdrage aan kan leveren.

Lokaal, regionaal, landelijk of internetnationaal

Wil je vooral in Eindhoven en omgeving goed vindbaar zijn? Of opereer je landelijk of zelf internationaal? Allemaal belangrijke vragen op het moment dat we aan de slag gaan met het uitwerken van een SEO strategie. Als we kijken naar de type bedrijven in Eindhoven dan zien we een grote diversiteit. Op de Tech Campus in Eindhoven zien we veel bedrijven met internationale ambitie. En wat te denken van bedrijven die onderdeel zijn van de VDL groep. Wat je ambities ook zijn ik kan je helpen de juiste keuzes te maken. Dit heeft vooral te maken met de grote diversiteit aan bedrijven die ik sinds 2010 heb mogen helpen. Iedere keer weer nieuwe situaties die een andere SEO strategie vereisen.

Kosten / Tarieven

Het komt zeker voor dat mensen vragen wat ik als SEO specialist kost. Of wat mijn uurtarief is? Hele relevante vragen maar als dit de eerste vragen zijn die gesteld worden dan zou het zomaar kunnen zijn dat we niet bij elkaar horen. SEO is een investering en die dient altijd in relatie te worden gebracht tot de resultaten die bereikt zijn of kunnen worden. Return on investment (ROI) zegt veel meer. Want zeg nu zelf: betaal je liever €50 per uur aan iemand die geen resultaten boekt of €175 (niet mijn uurtarief overigens) aan iemand die ervoor zorgt dat je enorm goede resultaten boekt?Het antwoord laat zich raden.

Wat zeggen anderen

Dat is passie heb voor zoekmachine optimalisatie (SEO) durf ik wel te zeggen. Maar ik laat liever anderen zeggen hoe ze me ervaren. Hieronder een aantal mensen aan het woord:

“Robert heb ik ervaren als een enthousiaste ondernemer die voor zijn eigen klanten of potentiële klanten voor andere bedrijven het allerbeste wil, en daarbij niet in eerste instantie uit is op geldelijk gewin.”
Marcel de Veer

“Bij diverse klussen die we samen hebben gedaan, heeft Robert laten zien dat hij zijn vak zeer goed verstaat. Hij beheerst de techniek, heeft verstand van marketing en gaat doelgericht te werk. Wat ik erg belangrijk vind: hij kan zijn kennis doseren. Wanneer een opdracht vraagt om hogeschool-SEO, is hij duidelijk in zijn element. Maar wanneer een eenvoudige en pragmatische aanpak nodig is, houdt hij het begrijpelijk en behapbaar.”
Jaap Janssen Steenberg

Eens sparren over de mogelijkheden

Bent u gevestigd in de omgeving van Eindhoven en wilt u graag serieus aan de slag met SEO? Dan kom ik graag eens langs om te kijken of ik u een helpende hand kan bieden. Vul het contactformulier in of bel me: 06-45026182.