• Wanneer stop jij met verstoppertje spelen?

    1 Internetmarketing

SEO voor het MKB

Wil je als MKB-er graag meer bezoekers via google? Dan bieden we je graag een helpende hand. Wij verzorgen namelijk SEO voor het MKB. Hierbij bieden we verschillende mogelijkheden, zoals: SEO advies, coaching/training en/of compleet uitbresteden. Wat voorop blijft staan is onze hoge kwaliteit. Onze SEO specialisten hebben namelijk veel ervaring. Bij zowel kleine tot zeer grote bedrijven zoals T Mobile, Marktplaats, Yarden en Interpolis. Deze kennis, gecombineerd met ons passie voor SEO, zorgen voor het verschil.

Technische SEO analyse

Het juiste technische fundament is essentieel bij SEO.

Keywordanalyse

We gaan het zoekgedrag van je doelgroep onderzoeken.

Teksten met impact

SEO teksten die converteren. Wij schrijven ze.

Link marketing

Met behulp van link marketing verhogen we je online autoriteit.

Advies

Wil je graag zelf aan de slag maar heb je advies nodig? Wij helpen je.

Van advies tot uitvoering

Zoals je ziet bieden we verschillende mogelijkheden aan: analyse, advies en uitvoering. Het overgrote deel van de MKB bedrijven kiest voor het uitbesteden van SEO. Dit vanwege de kwaliteit die we bieden en het feit dat ze zich op hun core business kunnen blijven richten. Wij werken voornamelijk voor bedrijven uit de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Maar ook daarbuiten weten bedrijven ons te vinden.

SEO is samenwerken

Wij halen graag het optimale uit SEO campagnes. Dit doen we door met je samen te werken. Wij zijn niet het traditionele of SEO no cure no pay bureau dat aan de zijlijn wat dingen aan het doen is. Nee wij zijn je partner! Wij stellen vragen, gaan het gesprek aan, doen voorstellen en houden je op de hoogte van de resultaten. Wij willen graag alles over je bedrijf weten. Op deze manier bereiken we optimale resultaten.

Meer weten

Wil je graag kennis maken met ons? Leuk! Bel 06-45026182 of vul het naar het contactformulier in.