• Verdwalen bezoekers op je
    website? Zonde van je omzet!

    1 Internetmarketing

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat bezoekers overgaan tot actie. Omzetgerichte acties welteverstaan. In de online wereld noemen we dit conversies. Denk hierbij aan offerte-aanvragen, webshoporders, ingevulde contactformulieren, nieuwsbriefinschrijvingen en meer. Wij helpen u graag meer conversies te realiseren en bieden hiervoor verschillende oplossingen.

Wij helpen u graag met het verhogen van het aantal conversies. Hierbij hebben we verschillende mogelijkheden. De mogelijkheden zijn onder te verdelen tussen twee vlakken: usability (gebruiksvriendelijkheid) en persuasion (beïnvloeding).

Usability analyse

Wij maken inzichtelijk hoe gebruiksvriendelijk je website is.

A/B testen

Ingewikkelde term? Niet voor ons! Wij leggen het graag uit.

Wanneer conversie optimalisatie

Het is altijd verstandig om aan de slag te gaan met conversie optimalisatie! Maar zeker op het moment dat je voldoende bezoekers hebt maar geen conversies zoals ingevulde contactformulieren, webshoporders, offerte-aanvragen, etc. Wij maken inzichtelijk tegen welke obstakels je bezoekers aanlopen. Hierbij maken we ook, mits aanwezig, gebruik van websitestatistieken. Deze geven ons, naast andere gegevens, namelijk inzicht in het gedrag van je bezoekers.

Meer weten

Bent u geïnteresseerd in deze dienst en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel 06-45026182 of ga naar het contactformulier.