• Ga jij nog wel eens echt
    in gesprek met je doelgroep?

    1 Internetmarketing

Social Media Marketing voor het MKB

Wil jij als MKB bedrijf gebruik maken van de kracht van social media marketing? Maar weet je niet precies hoe je dit aan moet pakken? Wij hebben reeds verschillende MKB bedrijven in de regio Den Bosch, Eindhoven en Uden, mogen helpen. Hierbij bieden we verschillende oplossingen, zoals: coaching, 1 op 1 cursussen tot het uitbesteden van social media.

Verschillende mogelijkheden

Ieder MKB bedrijf heeft zijn eigen uitgangssituatie, wensen en behoeften. We kunnen je op verschillende manieren helpen op het gebied van social media marketing. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden:

Social media coaching/ consultancy

In deze tijd is er ruimte om te sparren over de omgang met social media. Hoe kan dit beter ingezet worden? Hoe integreer je het gebruik van social media in de dagelijkse werkzaamheden? Hoe ga je om met bepaalde berichten? Vraag alles wat je wilt weten over social media!

Social media cursus 1 op 1

Leer praktisch om te gaan met social media. Handig aan deze training is dat de training is verdeeld over 5 lessen. Tussendoor kun je hierdoor makkelijk uitvoeren wat je hebt geleerd. Wanneer je toch tegen dingen aanloopt, kun je deze direct de volgende sessie bespreken. Op deze manier wordt de behandelde stof beter opgenomen!

Social media overname

Bij social media overname nemen we natuurlijk niet letterlijk je gehele social media over. Jij dient tenslotte in contact te staan met je doelgroep en niet wij. Maar wat doen we dan? We spreken 1 x per maand met je af om de content voor de komende weken te bespreken en verspreiden dit vervolgens via verschillende kanalen. Hierbij mag je zelf beeld, animatie en/of videomateriaal aanleveren.

Regio Den Bosch – Uden – Eindhoven

1 Internetmarketing is gevestigd in Oss. Vanuit ons kantoor bedienen we veelal MKB bedrijven in de regio Den Bosch, Eindhoven en Uden.

Kwaliteit

1 Internetmarketing werkt enkel met ondernemers die zich gespecialiseerd hebben in online marketing discipline. Zo ook op het gebied van social media marketing. Op deze manier ben jij verzekerd van een ondernemer die continu op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo behaal je een optimaal rendement.

Vragen

Heb je vragen of wil je graag een oriënterend gesprek voeren om de mogelijkheden voor je bedrijf te bespreken. Bel +31(0)6 45026182 of vul het contactformulier in.