• Wat je zaait en goed voedt,
    zal altijd gaan groeien!

Online marketing MKB

Er zijn nog steeds veel MKB bedrijven die geen resultaat boeken met online marketing. Behoren jullie ook tot deze groep? Dat is flink balen want het effectief inzetten van online marketing is essentieel voor je bedrijf. Wij laten je graag zien hoe we dit aanpakken zodat jij ook geld kunt gaan verdienen.

SEO – Hoger in google

Met slimme SEO strategieën zorgen we ervoor dat je hoger in google komt

SOCIAL MEDIA

Met social media rechtstreeks in contact treden met uw doelgroep! Maar hoe?

STRATEGIE

Geen grote onderzoeken en dikke rapporten maar wel het juiste strategische fundament.

Zoekmachine adverteren

Wil je graag succesvol adverteren in Google en/of Bing. Wij hebben jarenlange ervaring.

Facebook advertising

Een succesvolle facebook advertising campagne lanceren? Onze specialisten helpen.

Wie mochten wij al helpen

We mochten al vele soorten bedrijven helpen op het gebied van online marketing. Van grote bedrijven zoals T Mobile, Yarden, Interpolis Zakelijk en Holland Evenementen Groep tot ambitieuze MKB bedrijven veelal in de regio Eindhoven, Den Bosch, Uden en Nijmegen. Onze focus ligt daarbij op sales en leadgeneratie.

Geboekte resultaten

Online marketing inzetten is niet heel moeilijk. Uitdagender wordt het op het moment dat dit effectief moet gebeuren! Je wilt tenslotte dat je beschikbare budget gaan renderen. Er zijn vele bedrijven die ons al het vertrouwen gegeven hebben en daarbij mooie resultaten geboekt hebben. Hieronder een aantal screenshots van geboekte resultaten:

seo progressieHierboven zien je, over een periode van 2 jaar, de toename in organisch verkeer doordat we aan de slag zijn gegaan met SEO.

Online marketing abonnementen

Wij werken met online marketing abonnementen. Hierbij werken we met vaste prijzen en flexibele invulling. Op deze manier weet jij precies wat je investering zal zijn en kunnen wij je toch op maat bedienen. Het beste van 2 werelden. Onze online marketing abonnementen zijn er al vanaf €340 per maand.

Aan de slag

Wil je niet achter gaan lopen en de kansen benutten die online marketing biedt. Neem dan contact op en vertel ons je ambities: info@1-internetmarketing.nl of bel 06-45026182.