• Wanneer stop je met
  online verstoppertje spelen?

  1 Internetmarketing

Wilt u graag uw linkbuilding uitbesteden? Wij laten u graag zien hoe we te werk gaan op het moment dat we voor u aan de slag. Op deze manier kunt u zich als bedrijf blijven concentreren. Ondertussen verhogen wij uw online autoriteit door kwalitatieve links te realiseren.

De juiste links

Zoekmachines bekijken de linken die naar uw website lopen. Op deze manier proberen ze het volgende te ontdekken:

 • Waar uw website over gaat?
 • Hoe integer uw website is?
 • Welke autoriteit uw website uitstraalt?

En u zult het al wel raden. De juiste linken zorgen ervoor dat u goed scoort op bovenstaande antwoorden. Maar hoe komt u aan de juiste linken? Dit alles begint met het ontwikkelen van de juiste link building strategie. Iets waar 1 Internetmarketing zich constant mee bezig houdt.

Link building strategie

Het ontwikkelen van de juiste linkbuildingstrategie is erg belangrijk. 1 Internetmarketing richt zich op het verkrijgen van duurzame links. Uiteraard vanaf websites die relevant zijn voor uw site. U moet hierbij o.a. denken aan de juiste linkbronnen, directories en weblogs. Persoonlijke benadering en creativiteit staan hierbij centraal.

Link management

Voordat ik begin met het uitvoeren van de link building strategie bekijk ik welke links er nu naar uw website gaan. Dit noemen we een nulmeting. Daarna ga ik aan de slag voor u. Het doel hierbij is simpel: uw autoriteit vergroten. Dit bereik ik door actief linkmanagement toe te passen en de resultaten te bewaken.

Samenvattend

Link building uit laten voeren door 1 Internetmarkeing heeft de volgende voordelen:

 • Hogere posities door effectieve link building
 • U maakt gebruik van kennis en creatieve oplossingen
 • Openheid en eerlijkheid aangaande de geboekte resultaten
 • U kunt zich blijven concentreren op uw eigen business

Meer weten

Bent u geïnteresseerd in deze dienst en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel 06-45026182 of ga naar het contactformulier.