• Wilt u een mooie website met een uberhip design? Of toch liever een gebruiksvriendelijke website die echt klanten oplevert?

Webdesign Uden

Wil je graag een gave website met een mooi webdesign? Of wil je toch liever een functionele website met een gebruiksvriendelijk webdesign die geld op gaat leveren? Mocht dit laatste het geval zijn dan komen we graag in contact met je. Wij laten je dan graag zien hoe dat je je website of webshop commercieel goed in kunt zetten. En dat dit een andere aanvliegroute vereist dan een website laten maken met een mooi design.

Website of acquisitiemidddel

Er zijn tegenwoordig talloze platvormen waar je heel snel een website kunt realiseren. Vaak zijn er al templates beschikbaar die ervoor zorgen dat je binnen een paar uur een website online heb staan een strak design. Nog alleen maar een paar teksten erin en we zijn online! Als je denkt dat dit geld op gaat leveren dan kom je altijd bedrogen uit. Goedkoop blijkt dan duurkoop. Als je je website wilt inzetten als acquisitiemiddel of verkoopkanaal (webshop) dan zijn er een aantal zaken die vooraf gedaan moeten worden. Deze belangrijke stap wordt vaak vergeten en daarmee maak je een verkeerde start. Hieronder staan een aantal zaken die we bespreken voordat we een website gaan realiseren:

  • Wat zijn de producten en diensten die je aanbiedt?
  • Waarom moeten mensen voor jullie bedrijf kiezen?
  • Wie is je doelgroep en welke informatie verwachten ze terug te vinden op je site?
  • Is het belangrijk om goed aanwezig te zijn in google? En zo ja hoe zoekt je doelgroep?
  • Welke uitstraling dient de site te hebben?
  • Wil de doelgroep graag offertes aanvragen?
  • Wil de doelgroep graag digitale brochures aanvragen?

Je begrijpt het al. Eerst het voorwerk en dan de doorvertaling richting de website en het design.

Het gedrag van je doelgroep verandert

Een commerciële website zal rekening moeten houden met het gedrag van de doelgroep. Als we kijken naar het gedrag van mensen dan zien we dart ze tegenwoordig niet alleen de desktop gebruiken maar ook hun mobiel en de tablet. Dat betekent voor je bedrijf dat je hier ook goed naar voren wilt komen. Dat is de reden dat websites tegenwoordig geschikt moeten zijn voor alle apparaten. Dit is onder andere te realiseren door responsive te bouwen. Het klinkt ingewikkeld maar we leggen het je graag uit!

Relatie tussen SEO en webdesign

Zelf ben ik SEO specialist met brede online marketing kennis. Om het maximale uit SEO te halen is het belangrijk dat het design op een bepaalde manier opgebouwd is. Je wilt dat er in het design rekening wordt gehouden met allerlei aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, het kunnen plaatsen van teksten, conversie elementen, consistenti, etc. Ik zie nu vaak websites waarbij er niet goed nagedacht is over het webdesign. Het gevolg is dan dat de site in de basis niet geschikt is google en vaak vind een bezoeker, je potentiële klant, weg omdat de site niet overzichtelijk is. Dit zijn allemaal zaken die je wilt bespreken voordat je een website gaat ontwikkelen.

Snel in Uden

1 Internetmarketing werkt vanuit Oss en Zeeland. We vinden het namelijk belangrijk om snel aan de tafel te komen. Zo kunnen we uitleggen hoe we aankijken tegen de functie van webdesign in een website. Zodat het design echt een functie gaat krijgen in je website. Wil je graag eens praten?

Tel: 06-45026182
Mail: robert@1-internetmarketing.nl
Contactformulier invullen