2E Interconnection

Strategie / Online marketing / SEO / Migratietraject / Link marketing

2E Interconnection

Werkzaamheden

Voor 2E Interconnection heb ik me bezig gehouden met de volgende werkzaamheden:

  • Aansturing van webdesigners en websitebouwers
  • On page SEO
  • Migratietraject
  • Ontwikkelen van een online marketing strategie
  • Link marketing

2E Interconnection

2E Interconnection, de eerste klant in 2010. Voor 2E Interconnection hebben we de gehele online marketing strategie ontwikkeld. Deze was eerst gericht op het genereren van meer leads voor de verkoop (binnendienst). Hierbij hebben we voornamelijk ingezet op vindbaarheid door SEO toe te passen. Tegenwoordig is er ook een webshop ontwikkeld waar men ook kabels kan bestellen.

Over 2E Interconnection

2E Interconnection is al vijftien jaar een van de meest toonaangevende kabelleveranciers van Nederland. Ze ontwikkelen, produceren en leveren standaardkabels en speciaalkabels voor de B2B markt. Denk hierbij aan HDMI kabels, netsnoeren, usb kabels, glasvezelkabels, vga kabels, dvi kabels maar ook maatwerk zoals kabelbomen, patchkabels op maat, klantspecifieke netsnoeren en meer.

Vertel ons je ambities

Opereert je bedrijf ook in de B2B markt en wil jij ook graag meer sales en leads genereren? Neem dan eens contact met ons op. Wij leggen je graag uit hoe ons online marketing bureau je kan helpen bij het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen.