Start van internetmarketing weblog

Altijd al antwoord willen hebben op vragen zoals deze: Hoe kan ik mijn website commercieel inzetten? Welke disciplines zijn er nodig om een goede website in elkaar te zetten? Welke stappen zijn er nodig om hoger in google te komen? Wat doet een internetmarketeer? Hoe zorg ik ervoor dat ik lokaal goed gevonden wordt in google? Op dit soort vragen ga ik antwoord geven in mijn weblog. Gewoonweg door kennis weg te geven.

Gratis kennis weg geven

Sommige mensen vragen zich af waarom ik deze kennis gratis weg ga geven? Ik zou daarmee mijn eigen ruiten ingooien! Ik ben echter van mening dat het juist heel nuttig is om kennis te delen. Op deze manier wordt de markt bewust gemaakt van de mogelijkheden. Want een website is meer dan een website. Een website is een commercieel marketing instrument! Tenminste, als je het goed aanpakt! En de potentie ervan wordt nogal eens onderschat.

Kennis verspreiden

Ik nodig u uit om de artikelen die ik schrijf te delen met anderen. Graag zelfs! Hoe doet u dit? Heel simpel:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *