Wilt u graag sales leads genereren via het internet? Kwalitatieve sales leads welteverstaan. Om zo uw concurrentiepositie te versterken? Wij leggen u graag uit wat daar bij komt kijken.

Sales leads stappenplan

Op het moment dat u sales leads wilt genereren dan zijn een aantal stappen essentieel. U zult:

  • Uw doelgroep moeten bereiken
  • Uw doelgroep op de juiste manier moeten bedienen

Uw doelgroep bereiken

Het bereiken van uw doelgroep begint met een stukje inventarisatie. De centrale vraag hierbij is:”Via welke kanalen orienteert mijn doelgroep zich en hoe gedragen ze zich op dit kanaal? De praktijk wijst uit dat de meeste mensen:

  • zich veelal orienteren via google
  • meestal niet verder kijken dan de eerste pagina

U begrijpt het al: u zult op de eerste pagina van google vindbaar moeten zijn op het moment dat ze relevante zoektermen (keywords) intoetsen. Om dit te realiseren passen wij zoekmachine marketing toe, zowel op strategisch- als uitvoerend niveau.

Uw doelgroep op de juiste manier bedienen

Op het moment dat u uw doelgroep heeft bereikt dan zullen ze uiteraard wel iets moeten doen op uw website. U heeft niets aan websitebezoekers, u wilt sales leads genereren. U zult de websitebezoeker op de juiste manier moeten bedienen. Er zijn allerlei aspecten die hier een belangrijke rol in spelen, zoals:

  • de juiste content in de vorm van tekst, video en/of afbeeldingen
  • een gebruiksvriendelijke website

Maar wat is precies juiste content? En hoe zorg ik ervoor dat mijn website gebruiksvriendelijk is? Dit is het vakgebied van conversie optimalisatie.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze aanpak? Wij staan u graag te woord. Bel 06-45026182 of ga naar het contactformulier en zet vandaag de eerste stap naar het genereren van sales leads.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *